TermékeinkTermékeink

Bútorgörgő és intézményi kerékBútorgörgő és intézményi kerék

Bútorgörgők

Ezek a kerekek beltéri használatra, kémiai behatásoktól mentes környezetben használhatók. Fő alkalmazási területe a lakás és irodai bútorok, ahol nincsenek kitéve nagy terhelésnek.

Intézményi kerék

A 32-es sorozat magas minőségű és hosszú élettartamú fekete "Poliamid 6" általános kerék, amely siklócsapágyazással van szerelve. A villák fix, forgó illetve csapos kivitelben, horganyzott acélból készülnek. Párosított egyedi csomagolásban is rendelhető.
A 37-es sorozat szürke általános gumi futófelületű kerék, poliamid központtal, siklócsapágyazással. A nagy rugalmasságú és magas minőségű gumi kiemelkedő minőséget és hosszú élettartamot garantál. A villák fix, forgó, forgó-fékes, hátfuratos, csapos, csapos-fékes kivitelben, horganyzott acélból (NL) készülnek. Dupla kerekű (1 villa 2 kerék) változata is rendelkezésre áll. Párosított egyedi csomagolásban is rendelhető.
A 181-es sorozat futófelülete kemény, műanyag hatású gumi (termoplasztikus anyaggal bevont), agyrésze műanyagból készült. A különböző villák préselt acéllemezből készülnek, a villa forgását két golyós sor biztosítja.

  

MEGHÍVÓ - IPAR NAPJAI

Kedves Partnerünk! Szeretettel meghívjuk Önt 2015. május 12-15. között az Ipar Napjai kiállításra, a Hungexpo-ra. Cégünk idén is képviselteti magát a vásáron a Taiwan székhelyű TBI MOTION-nal együtt, mely gyártó cég lineáris termékeit kizárólagosan forgalmazza a Power Belt Kft Közép- Európában. Újdonságaink közül standunkon (G pavilon 302) élőben is bemutatjuk  legújabb termékeinket. Ahogyan tavaly, úgy idén is szeretnénk felhívni a figyelmét akciónkra. Bővebb információért keresse munkatársainkat: linearistechnika@powerbelt.hu tel: 455-2079

Tovább olvasom

  

OPTIBELT AGRO POWER

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét raktárunk szezonális termékére az Optibelt AGRO POWER mezőgazdasági ékszíjára! A folyamatos alapanyag és gyártási technológiai fejlesztés lehetővé tette a gépgyártók által támasztott követelményeknek megfelelő hajtások szállítását. A pontosan méretezett hajtások kizárólag a megfelelő minőségű szíjakkal működnek. A csúcsminőségű gépek csúcsminőségű hajtástechnikát igényelnek. További információt kérhet erről a termékünkről a következő elérhetőségeken:ekszijak@powerbelt.hu tel: 455-2085

Tovább olvasom