TermékeinkTermékeink

Bútorgörgő és intézményi kerékBútorgörgő és intézményi kerék

Bútorgörgők

Ezek a kerekek beltéri használatra, kémiai behatásoktól mentes környezetben használhatók. Fő alkalmazási területe a lakás és irodai bútorok, ahol nincsenek kitéve nagy terhelésnek.

Intézményi kerék

A 32-es sorozat magas minőségű és hosszú élettartamú fekete "Poliamid 6" általános kerék, amely siklócsapágyazással van szerelve. A villák fix, forgó illetve csapos kivitelben, horganyzott acélból készülnek. Párosított egyedi csomagolásban is rendelhető.
A 37-es sorozat szürke általános gumi futófelületű kerék, poliamid központtal, siklócsapágyazással. A nagy rugalmasságú és magas minőségű gumi kiemelkedő minőséget és hosszú élettartamot garantál. A villák fix, forgó, forgó-fékes, hátfuratos, csapos, csapos-fékes kivitelben, horganyzott acélból (NL) készülnek. Dupla kerekű (1 villa 2 kerék) változata is rendelkezésre áll. Párosított egyedi csomagolásban is rendelhető.
A 181-es sorozat futófelülete kemény, műanyag hatású gumi (termoplasztikus anyaggal bevont), agyrésze műanyagból készült. A különböző villák préselt acéllemezből készülnek, a villa forgását két golyós sor biztosítja.

  

SOKOLDALÚ REZGÉSCSILLAPÍTÁS

A gumi rezgéscsillapítók – gumibakok – geometriai kialakításánál csak az alkalmazási területük változatosabb. A legkülönbözőbb ipari és mezőgazdasági gépeknél, berendezéseknél fellépő alkalmi vagy folyamatos vibráció elnyelésére, csillapítására kiválóan alkalmasak. A különféle motorok, ventillátorok, ütköző vagy csapódó gépelemek által keltett rezgések nagymértékben csökkentik azok és a közvetlen környezetükben lévő alkatrészek élettartamát. Ennek kiküszöbölésére kínál a Power Belt Kft. széleskörű és gazdaságos megoldásokat a gumibakok személyében. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további részletekért az alábbi elérhetőségen érdeklődhet:gepepito@powerbelt.hu vagy tel: 455-2096

Tovább olvasom

  

PANASONIC SZERVÓHAJTÁS - ELÉRHETŐ ÁRON

Próbálja ki a Panasonic szervóhajtás csúcstechnikáját megfizethető áron! A komplett PLC/HMI/meghajtó csomagot most egyszeri kedvezményes áron vásárolhatja meg nálunk! A kezdőcsomag a következőket tartalmazza: a MINAS LIQI szervóhajtás és motort (400W vagy 750W), a kompakt PLC -t 16 I/O pontos, 3.8” érintő terminállal, 24V DC tápegységgel, vezérlőprogrammal és a mindezekhez szükséges kábellel. Érdeklődni lehet a következő elérhetőségeken: linearistechnika@powerbelt.hu tel: 455-2079

Tovább olvasom