TermékeinkTermékeink

HíreinkHíreink

Mario Ferri kardáncsuklók

Mario Ferri kardáncsuklók
50 ÉVE EURÓPA ÉLVONALÁBAN
Mario Ferri kardáncsuklók
A termelési eszközök folyamatos fejlesztése és a változó piaci körülmények állandó figyelemmel kísérése lehetővé teszi a Mario Ferri kínálatának teljessé tételét, amellyel bármilyen felhasználói igénynek eleget tudnak tenni. A Mario Ferri kizárólagos magyarországi képviselője a Power Belt. Minden egyes kardán jellegű ajánlatkérésben állunk rendelkezésére, hogy megtaláljuk a leginkább megfelelő műszaki és kereskedelmi megoldást.
G, H, S, X kardáncsukló-sorozatok
G, H, S, X kardáncsukló-sorozatok
 • DIN 808 és DIN 808/7551 szabvány szerint

 • Kopásálló siklócsapágy cementált és edzett acélból, vagy élettartamra kent, karbantartásmentes tűgörgős csapágy 300, 1000 vagy 4000 fordulat/perc sebességekhez.

 • Maximális munkaszög szimpla csuklónál 45°, dupla csuklónál 90°.

 • Minden érintkező felület edzett és csiszolt. A felépítés megakadályozza a kenőanyag kifolyását és a szennyeződések bejutását.

 • Erős, pontos és sokoldalú, kiváló hatásfok, csendes és sima futás, alacsony súrlódási együttható jellemzi. Széleskörűen alkalmazható nagy nyomatékokhoz, gyakori irányváltásokhoz és lökésszerű terhelésekhez is.

 • Mindegyik változat elérhető hosszított (kardántengely) kivitelben, vagy igény esetén speciális kivitelben.

 • Tengelyvégekhez készre munkáltan is rendelhető: hengeres furattal, hengeres furattal és reteszpályával, négyzetes furattal, hatszög furattal. Gyorscsatlakozós és szorítóagyas rögzítés a gyors és gyakori csatlakoztatáshoz alakítva.

 • Elérhető teljes egészében rozsdamentes anyagból készítve: AISI 304 és 303. Legfontosabb jellemzői a korrózióállóság, hőállóság, ridegség, nem mágnesezhetőség, A fenti tulajdonságoknak köszönhetően alkalmasak agresszív környezetben való helytállásra, például vegyipar, élelmiszeripar, gyógyszeripar és a tengerészet területén.

 • 3D CAD fájl minden típushoz
Porvédő hüvely
Porvédő hüvely
 • Porvédő hüvelyek speciális neoprén gumiból. Ellenálló savakkal, olajokkal, zsírokkal, porral, nedvességgel szemben. Zsírral megtöltve biztosítja a csukló folyamatos kenését. Rögzítéshez tömlőbilincs javasolt.
Tovább a termékek oldalára →
 
Bordástengely, bordáshüvely
Bordástengely, bordáshüvely
 • C40 és Aisi 304 rozsdamentes acélból is elérhető
 • 1, 2 és 2,5 méteres szálak
Tovább a termékek oldalára →
 
Kérdése van?
Bővebb információt a kardáncsuklókkal kapcsolatban a tengelykapcsolo@powerbelt.hu e-mailcímen vagy a 06 1 455 2089 illetve 06 1 455 2096 telefonszámokon kaphat.

Keressen minket bizalommal!
separator
Vissza a főoldalra

  

Gondja van a tömlők kezelésével?

Megérkezett az induló tömlődob készletünk gyáli raktárunkba, így már ezeknek a termékeknek a széles választékát is kínáljuk partnereinknek! A tömlődobok használatának nagy előnye amellett, hogy praktikus helyül szolgálnak az olykor több méter hosszúságú tömlőtekercseknek, hogy alkalmazásukkal elkerülhetők a balesetek. A megfelelő tárolásnak köszönhetően a tömlők élettartama is növelhető.

Tovább olvasom

  

Optibelt Conveyor Power görgős szállítópálya meghajtások

Az Optibelt a közelmúltban mutatta be CONVEYOR POWER fantázianévvel ellátott görgős pályameghajtó elasztikus hosszbordás szíját.
A szállítópálya görgőinek meghajtására kifejlesztett termék magában foglalja az ékszíjak, gömbszíjak és fogasszíjak, valamint az elasztikus és nem elasztikus bordásszíjak előnyös tulajdonságait is.

Tovább olvasom