TermékeinkTermékeink

HíreinkHíreink

Mario Ferri kardáncsuklók

Mario Ferri kardáncsuklók
50 ÉVE EURÓPA ÉLVONALÁBAN
Mario Ferri kardáncsuklók
A termelési eszközök folyamatos fejlesztése és a változó piaci körülmények állandó figyelemmel kísérése lehetővé teszi a Mario Ferri kínálatának teljessé tételét, amellyel bármilyen felhasználói igénynek eleget tudnak tenni. A Mario Ferri kizárólagos magyarországi képviselője a Power Belt. Minden egyes kardán jellegű ajánlatkérésben állunk rendelkezésére, hogy megtaláljuk a leginkább megfelelő műszaki és kereskedelmi megoldást.
G, H, S, X kardáncsukló-sorozatok
G, H, S, X kardáncsukló-sorozatok
 • DIN 808 és DIN 808/7551 szabvány szerint

 • Kopásálló siklócsapágy cementált és edzett acélból, vagy élettartamra kent, karbantartásmentes tűgörgős csapágy 300, 1000 vagy 4000 fordulat/perc sebességekhez.

 • Maximális munkaszög szimpla csuklónál 45°, dupla csuklónál 90°.

 • Minden érintkező felület edzett és csiszolt. A felépítés megakadályozza a kenőanyag kifolyását és a szennyeződések bejutását.

 • Erős, pontos és sokoldalú, kiváló hatásfok, csendes és sima futás, alacsony súrlódási együttható jellemzi. Széleskörűen alkalmazható nagy nyomatékokhoz, gyakori irányváltásokhoz és lökésszerű terhelésekhez is.

 • Mindegyik változat elérhető hosszított (kardántengely) kivitelben, vagy igény esetén speciális kivitelben.

 • Tengelyvégekhez készre munkáltan is rendelhető: hengeres furattal, hengeres furattal és reteszpályával, négyzetes furattal, hatszög furattal. Gyorscsatlakozós és szorítóagyas rögzítés a gyors és gyakori csatlakoztatáshoz alakítva.

 • Elérhető teljes egészében rozsdamentes anyagból készítve: AISI 304 és 303. Legfontosabb jellemzői a korrózióállóság, hőállóság, ridegség, nem mágnesezhetőség, A fenti tulajdonságoknak köszönhetően alkalmasak agresszív környezetben való helytállásra, például vegyipar, élelmiszeripar, gyógyszeripar és a tengerészet területén.

 • 3D CAD fájl minden típushoz
Porvédő hüvely
Porvédő hüvely
 • Porvédő hüvelyek speciális neoprén gumiból. Ellenálló savakkal, olajokkal, zsírokkal, porral, nedvességgel szemben. Zsírral megtöltve biztosítja a csukló folyamatos kenését. Rögzítéshez tömlőbilincs javasolt.
Tovább a termékek oldalára →
 
Bordástengely, bordáshüvely
Bordástengely, bordáshüvely
 • C40 és Aisi 304 rozsdamentes acélból is elérhető
 • 1, 2 és 2,5 méteres szálak
Tovább a termékek oldalára →
 
Kérdése van?
Bővebb információt a kardáncsuklókkal kapcsolatban a tengelykapcsolo@powerbelt.hu e-mailcímen vagy a 06 1 455 2089 illetve 06 1 455 2096 telefonszámokon kaphat.

Keressen minket bizalommal!
separator
Vissza a főoldalra

  

Trantorque® tengelykötések

Prémium minőségű reteszmentes tengelykötések raktárról

A precíziós orvosi eszközöktől az erőteljes turbinákig, a Fenner Drives® retesz nélküli tengelykötések tökéletesen alkalmasak különféle részegységek tengelyeken történő rögzítésére, bármilyen iparágban. Ezt az elegáns mérnöki megoldást szeretnénk ügyfeleink figyelmébe ajánlani, akár hagyományos, akár egyedi felhasználásról legyen szó.

Tovább olvasom

  

CNC megmunkálás a Power Belt Kft-nél

A partnereinktől folyamatosan egyre növekvő igény mutatkozott a nagyobb darabszámú termékek megmunkálására, elsősorban a golyósorsók, szíjtárcsák, tengelykapcsolók és fogaskerekek, lánckerekek tekintetében. Örömmel tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 2017 februárjában üzembe helyeztük a Mazak QT 15-ös típusú CNC esztergagépet.

Tovább olvasom