TermékeinkTermékeink

HíreinkHíreink

Trantorque® tengelykötések

Trantorque® tengelykötések reteszkötés kiváltására
Prémium minőségű reteszmentes tengelykötések raktárról
Az utóbbi időszakban az alkatrészek tengelyen történő rögzítésének módszertanában komoly változásnak számít, hogy elkezdték a reteszkötést száműzni a tengely-agy kapcsolatokból. Az alakzáró kötések erőzáró összeköttetésekkel történő helyettesítésével elkerülhetővé válik az alkatrészek reteszvésése, a tengelyek horonymarása, és a reteszanyag vásárlása, miközben a szerelés jelentősen egyszerűsödött. Ennek kapcsán szeretnénk figyelmébe ajánlani az amerikai Fenner Drives® által gyártott, Trantorque® GT, Mini és OE sorozatú tengelykötéseinket.
Mikor ajánljuk a Trantorque® tengelykötéseket?

  • ha tartós, megbízható és RoHS konform megoldást keres,
  • ha a világ egyik vezető gyártójának világszinten is ismert márkáját kívánja beépíteni,
  • ha fontos a könnyű szerelhetőség,
  • ha gyors szállításra van szüksége,
  • ha a termék 3D modelljére is szüksége van vásárlás előtt,
  • ha fontos a széles méretválaszték, metrikus és angolszász tengelyméretekben egyaránt.
Jellemzők
Kiváló központosság, kiegyensúlyozottság és holtjátékmentesség érhető el, a több csavaros (KL) tengelykötésekhez képest jóval kisebb külső/belső átmérő arányon, amely lehetővé teszi a tengely átmérőjénél alig nagyobb alkatrészfuratok használatát. Extrém terhelés esetére két oldalról két tengelykötés is használható. Elérhetők bevonat nélkül, cinkbevonattal, krómbevonattal és rozsdamentes acél változatban is. Egyetlen hatlap anya meghúzásával és oldásával szerelhető.
 
SZÉLES VÁLASZTÉK
Sorozat Előny Tengelyátmérő tartomány Teljes hossz tartomány Átvihető nyomaték
Trantorque® GT nagy teljesítmény 15 – 75 mm (5/8” – 3”) 38,1 – 108 mm 196 – 1939 Nm
Trantorque® Mini kis méretek 3 – 16 mm (1/8” – 5/8”) 19 – 29 mm 10 – 140 Nm
Trantorque® OE kedvező ár 17– 35 mm (5/8” – 3”) 29 – 43 mm 211 – 658 Nm
A gyártóról
A Fenner Drives® 1911-es alapítása óta a világ egyik meghatározó hajtástechnikai, mozgásátviteli és szállítástechnikai vállalata, több mint 100 éves gazdag gyártási, műszaki szakértelemmel. Ennek megfelelően a világ mérnöki közössége elégedettséggel fordul a vállalat értéknövelő és problémamegoldó termékei felé, amelyek ISO 9001 tanúsított termelési létesítményekben készülnek. A kereskedelmi forgalomban megvásárolható termékek mellett nagy hangsúlyt fektetnek a személyre szabott egyedi megoldások tervezésére és gyártására is. Folyamatos termékfejlesztések révén pedig megfelelnek az ipar változó igényeinek. A termékek hivatalos hazai disztribúcióját a Power Belt Kft. látja el.
 
Trantorque® GT és Mini sorozat
Trantorque® GT és Mini sorozat
Tovább a termék oldalára →
Trantorque® OE sorozat
Trantorque® OE sorozat
Tovább a termék oldalára →
Kérdése van?
Bővebb információt a tengelykötésekkel kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeink egyikén kaphat: tengelykotes@powerbelt.hu vagy 06 1 455 2089 telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!
separator
Vissza a főoldalra

  

Garden ékszíj magas szintű kerti gépekhez

A tavasz beálltával, hamarosan elkezdődnek a kerti munkák is. A Garden ékszíjak raktárkészletét a korábbi évek tapasztalatai és megnövekedett igényei alapján kiegészítettük. Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik a fűnyíró traktor, valamint a parkgondozáshoz, kisebb mezőgazdasági gépek hajtásához szükséges Garden ékszíjak forgalmazásában. A választáshoz szeretnénk most támpontot adni partnereinknek.

Tovább olvasom

  

IWIS-Elite HBC bálázó láncok a Power Belt Kft.-től

Az új IWIS-Elite HBC láncokat kifejezetten nehéz munkákra fejlesztették ki, amelyek megállják a helyüket olyan extrém igénybevételeknél is, mint a mezőgazdaságban a bálázási munkák. Ezt ajánljuk most partnereink figyelmébe, bemutatva a korábbi típusokhoz képest nyújtott előnyeit.

Tovább olvasom