TermékeinkTermékeink

HíreinkHíreink

Garden ékszíj magas szintű kerti gépekhez

Miért a Garden szíjak, és nem a hagyományos ékszíj?
Garden szíjak
A Garden szíjak (3L; 4L; 5L) felépítése, és a szíjak igénybevétele nagyban különbözik a normál ékszíjakéhoz képest. A normál ékszíjak hőtűrő képessége alacsonyabb, nem viselik el a hátsó feszítőgörgő használatát, a folyamatos megcsúszástól a felületük megég, megkeményedik és betöredezik. A normál erőhordozó szál nem képes a dinamikus lüktető igénybevétel továbbítására a „kuplunghatás” érdekében. A Garden szíj viszont e feltételekre lett kialakítva!
  • Szövetburkolat (kuplunghatás tűrése)
  • Erőhordozó szál kevlár
  • Magasabb hőtűrő képesség
  • Hátsó feszítőgörgő alkalmazható
Garden ékszíj
Az általunk kínált Garden szíjak a gyár által kínált cikkszámos kivitelnek megfelelnek, de jelentősen kedvezőbb feltételekkel elérhetők. A gyári cikkszámokat át tudjuk váltani az általunk forgalmazott termékekre a következő e-mailcímen: ekszíjak@powerbelt.hu
A Garden szíjak mellett forgalmazunk még hatszögletű (AA/HAA) ékszíjakat (hamarosan szövetburkolattal is), és duplafogas S8M-es szíjakat (két gyártótól Bando ill. DTE minőségben), amelyek szintén a kerti gépek meghajtására alkalmasak.
Duplafogas szíjak
Duplafogas szíjak
Profil Fogszám
D-S8M- 1600 (z=200db)
D-S8M- 1760 (z=220db)
D-S8M- 1800 (z=225db)
D-S8M- 2000 (z=250db)
Tovább a termék oldalára →
Hatlap szíjak
Kérdése van?
A cégünknél forgalmazott ékszíjak pontos fizikai méretéről, belső hosszáról, a készletről és árainkról webáruházunkban illetve értékesítő kollégáinknál tájékozódhat a 455-20-75-ös telefonszámon.
fűnyíró
separator
Vissza a főoldalra

  

IWIS torlasztó láncok a Power Belt Kft.-től

Torlasztó pályákhoz ideális megoldást nyújtanak a magas minőségű IWIS torlasztó láncok.

Tovább olvasom

  

A kompakt Mini-Rail csúszó rendszerű lineáris megvezetés előnyei

A Simplicity technológiának köszönhetően a Mini-Rail csúszó rendszerű lineáris megvezetés hatékony két komponensű kialakítása lehetővé teszi a gyors telepítést, és kiemelkedő teljesítményt nyújt az igényes lineáris alkalmazásokban a félvezetős ostyák kezelésétől a csomagolóeszközig. A Mini-Rail teljesen felcserélhető és gazdaságos megoldás az ipari szabványos lineáris megvezetésekkel.

Tovább olvasom