TermékeinkTermékeink

HíreinkHíreink

Prémium önkenő fogas tengelykapcsolók a Power Belt Kft. ajánlásával

Sapit Flex önkenő fogas tengelykapcsolók
Sapit Flex önkenő fogas tengelykapcsolók
A Sapit Flex önkenő fogas tengelykapcsolók egy fogazott agyból és egy cserélhető, rendkívül ellenálló alapanyagból készült, önkenő görgős betétből állnak. Ennek eredménye, hogy mindkét forgási irányba működtethetőek és elnyelik a szabálytalan és alternatív terhelések által okozott hatásokat is.

Az önkenő fogas tengelykapcsolók kompenzálják a meghajtó és a meghajtott fél közötti kis eltéréseket melyek adódhatnak helytelen összeszerelésből, hőtágulásból, szerkezeti rugalmasságból vagy kisméretű alapozásból egyaránt.
Miért ajánljuk a Sapit Flex termékeit?
  • A különleges kialakítás korlátlan élettartamot biztosít a tengelykapcsoló agynak, mivel a húzó elemek esetleges törése esetén a fém alkatrészek nem érintkeznek egymással.
  • A hengeres húzóelemek speciális önkenő alapanyagból készülnek melyek nagy megterhelés mellett is támogatják a tengelyirányú elmozdulásokat, teleszkópos működést biztosítva.
  • A tengelykapcsolók ellenállnak a -20°C és +80°C közötti üzemi hőmérsékletnek.
Elérhető sorozatok
2 részes
DNSA sorozat
Minden közepes és kis nyomatékkal rendelkező alkalmazási területhez ajánlott, ahol megoldható a gépek tengelyirányú elmozdítása a hengeres húzóelemek cseréjéhez.
2 részes DNS sorozat
3 részes
DNS sorozat
Amennyiben a tengely hossza is engedi, az összekapcsolt gépek elmozdítása nélkül is megoldható a hengeres húzóelemek cseréje.
 
3 részes DNS sorozat
A Sapit Flex önkenő fogas tengelykapcsolókat úgy tervezték, hogy különböző felhasználási területeknek és igényeknek egyaránt megfeleljenek.
Tovább a termékre →
Az alap változatok C 45 UNI EN 10083/1 szabványú szénacélból készülnek, de igény esetén rozsdamentes acélból valamint az ATEX 94/9/CE irányelvnek megfelelően legyártva is kérhető.
Kérdése van?
Bővebb információt a tengelykapcsolókkal kapcsolatosan
az alábbi elérhetőségeink egyikén kaphat:
tengelykapcsolo@powerbelt.hu vagy 06 1 455 2089 telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!
separator
Vissza a főoldalra

  

Opciók mezőgazdasági szíjhajtáshoz és akciós kifutó termékeink listája

A pontosan méretezett szíjhajtások kizárólag a megfelelő minőségű szíjakkal működhetnek. A mezőgazdaságban és a kerti gépeken használt szíjhajtásoknál - az általános ipari szíjaktól eltérően - nagyon fontos, hogy az adott alkalmazásnak megfelelő ékszíjat biztosítsunk.
A fűnyíró traktor ékszíjak esetében a Garden ékszíjainkat javasoljuk, a mezőgazdasági alkalmazásra pedig az Optibelt termékei közül kizárólag az Optibelt Agro Power minőséget ajánljuk (az általános ipari szíjak általában nem felelnek meg az ilyen típusú alkalmazásokra).

Tovább olvasom

  

Tájékoztatás bankszámlaszám változásáról
Tisztelt Partnereink!
 
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Power Belt Kft. bankszámlaszáma megváltozott.
Az Unicredit Banknál vezetett bankszámla megszűnt, kérjük a jövőben ne utaljanak arra a számlára pénzt, azt a pénzintézet vissza fogja utalni a feladónak.

Az új bankszámlaszám adatai a következők:
 
Bankszámlaszám:
14100000-26933349-01000004
IBAN formátumban:
HU48 14100000-26933349-01000004
Pénzintézet:
Sberbank Magyarország Zrt.
 
A cégünk MKB Bank Zrt-nél vezetett számlája változatlanul működik, a változás azt nem érinti.
 
Kérjük, hogy a jövőben az új bankszámlaszámot vegyék figyelembe utalás esetén!

Köszönettel:
Power Belt Kft. Tovább olvasom