TermékeinkTermékeink

HíreinkHíreink

Prémium önkenő fogas tengelykapcsolók a Power Belt Kft. ajánlásával

Sapit Flex önkenő fogas tengelykapcsolók
Sapit Flex önkenő fogas tengelykapcsolók
A Sapit Flex önkenő fogas tengelykapcsolók egy fogazott agyból és egy cserélhető, rendkívül ellenálló alapanyagból készült, önkenő görgős betétből állnak. Ennek eredménye, hogy mindkét forgási irányba működtethetőek és elnyelik a szabálytalan és alternatív terhelések által okozott hatásokat is.

Az önkenő fogas tengelykapcsolók kompenzálják a meghajtó és a meghajtott fél közötti kis eltéréseket melyek adódhatnak helytelen összeszerelésből, hőtágulásból, szerkezeti rugalmasságból vagy kisméretű alapozásból egyaránt.
Miért ajánljuk a Sapit Flex termékeit?
  • A különleges kialakítás korlátlan élettartamot biztosít a tengelykapcsoló agynak, mivel a húzó elemek esetleges törése esetén a fém alkatrészek nem érintkeznek egymással.
  • A hengeres húzóelemek speciális önkenő alapanyagból készülnek melyek nagy megterhelés mellett is támogatják a tengelyirányú elmozdulásokat, teleszkópos működést biztosítva.
  • A tengelykapcsolók ellenállnak a -20°C és +80°C közötti üzemi hőmérsékletnek.
Elérhető sorozatok
2 részes
DNSA sorozat
Minden közepes és kis nyomatékkal rendelkező alkalmazási területhez ajánlott, ahol megoldható a gépek tengelyirányú elmozdítása a hengeres húzóelemek cseréjéhez.
2 részes DNS sorozat
3 részes
DNS sorozat
Amennyiben a tengely hossza is engedi, az összekapcsolt gépek elmozdítása nélkül is megoldható a hengeres húzóelemek cseréje.
 
3 részes DNS sorozat
A Sapit Flex önkenő fogas tengelykapcsolókat úgy tervezték, hogy különböző felhasználási területeknek és igényeknek egyaránt megfeleljenek.
Tovább a termékre →
Az alap változatok C 45 UNI EN 10083/1 szabványú szénacélból készülnek, de igény esetén rozsdamentes acélból valamint az ATEX 94/9/CE irányelvnek megfelelően legyártva is kérhető.
Kérdése van?
Bővebb információt a tengelykapcsolókkal kapcsolatosan
az alábbi elérhetőségeink egyikén kaphat:
tengelykapcsolo@powerbelt.hu vagy 06 1 455 2089 telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!
separator
Vissza a főoldalra

  

Miért érdemes IWIS tüskés görgősláncokat használnia hőformázó gépekhez?

Kifejezetten hőformázó gépek számára tervezték az IWIS tüskés szállítóláncokat. Ha a német IWIS tüskés szállító láncait használja, akkor a hosszú várható élettartamot és a pontosságot választja a hőformázott csomagoló anyagok gyártásában.
Tudjon meg többet a Power Belt Kft. által kínált IWIS tüskés görgősláncokról!

Tovább olvasom

  

Rövidített nyitva tartás 2018.03.10-én Tisztelt Partnerünk!

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy 2018. március 10-én szombaton rövidített nyitva tartással 8:00 - 14:00 között állunk rendelkezésükre. 
Ezen a napon 13:00 -ig tudjuk csomagküldéses rendeléseiket fogadni.

Power Belt Kft Tovább olvasom