TermékeinkTermékeink

Rendelési és szállítási feltételekRendelési és szállítási feltételek

Rendelési és szállítási feltételek

Az eladó:

A webáruházban lévő termékek eladója Power Belt Hajtástechnikai és Kereskedelmi Kft. Rövid nevén: Power Belt Kft.

Az eladó adatai:

Cím: 1194 Budapest, Hofherr Albert utca 38/B
Adóigazgatási szám: 10871386-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-266655
Telefonszám: +36 1/455-2070
Fax: +36 1/455-0965
E-mail: office@powerbelt.huA szerződés tárgya:

A szerződés tárgya a Power Belt Kft. interneten lévő webáruházában található valamennyi termék. Az alkatrészek technikai paramétereit a termékhez tartozó konkrét oldalon találja.

Vételár, fizetési feltételek:

A termék mellett feltüntetett ár nettó vételár, mely nem tartalmazza az általános forgalmi adót! A számla kiegyenlítéséig minden termék a Power Belt Kft tulajdonát képzik. A termékek ára nem tartalmazza a szállítási költséget. Az alkatrész vételárának kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

 • Magyarország területén: utánvéttel, fizetés a GLS futárnak,
 • Magyarország területén: proforma számla alapján előre utalással,
 • Magyarország területén: személyes átvételkor készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel.
 • Külföldre történő szállítás esetén: kizárólag proforma számla alapján előre utalással.


Szállítási feltételek, határidők:
 

 • Ha a termék a magyarországi raktárban megtalálható, akkor a munkanapokon 14.30 óráig leadott rendeléseket a GLS futárszolgálat 48 órán belül (munkanapok számítanak) 8 és 17 óra között házhoz szállítja, amennyiben ezt a szállítási módot választja.
 • Ha a termék a romániai raktárban található meg akkor a várható szállítási határidő a megrendeléstől számított plussz kb 5-6 munkanap.

Az áru feladásáról nem küldünk értesítést. Ha a raktárkészletben eltérést tapasztalunk és nem tudjuk teljesíteni a megrendelést akkor minden esetben e-mailben vagy telefonon küldünk értesítést. A webáruház készletértékei óránként frissülnek, így az időközi értékesítés jogát fenntartjuk és az ebből adódó eltérésekért felelősséget nem vállalunk!

Átvételi lehetőségek:
 

 • Személyes átvétel a Power Belt Kft magyarországi telephelyén (1194 Budapest, Hofherr Albert utca 38/B vagy tömlők és szerelvényeik esetén 2360 Gyál, Bartók Béla utca 111). Az áru átvételekor történik a készpénzes vagy bankkártyás fizetés.
 • GLS futárszolgálat igénybevételével. Utánvétes, készpénzes fizetés a GLS futárnak.


A megrendelt termékek cseréje:
 

 • Ha a megrendelt termék hibás, funkcióját nem látja el és nem a szállítás során sérült meg, akkor azt az eladó a megrendelt terméket díjmentesen cseréli. Ennek feltétele az eredeti termék árának megfizetése.
 • Ha a termék a szállítás során sérült meg, akkor a vevőnek a GLS futárszolgálat futáránál a csomag kibontásakor jeleznie kell az észlelt káreseményt és kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvennie a GLS futárszolgálat futárával. Ellenkező esetben az eladót nem terheli a visszavételi kötelezettség.
 • Ha a vevő eláll a vásárlástól és olyan terméket rendel meg, mely a vásárlás napján raktárkészleten van a Power Belt Kft magyarországi raktárában akkor a következő kormányrendelet lép életbe: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vevő (csak magánszemély) indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül. A határidő az átvétel napjától indul. Az árut csak sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében áll módunkban visszavenni. Az elállás joga nem gyakorolható olyan termék értékesítése esetében, amely a vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (ilyen termékek a következők: fogasszíj, hosszbordás szíj, laposszíj illetve az olyan egyedileg, csakis a vevő kérésére közvetlenül a gyártótól megrendelt termékek, mely a vásárlás napján nem képezte az eladó raktárkészletét), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. A sértetlen áru, alkatrész visszaküldésének költsége a megrendelőt/vevőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Az eladó addig visszatarthatja a vételár összegét, amíg a termék meg nem érkezik hozzá, vagy a visszaküldés tényét a vevő kétséget kizáróan nem igazolja.


Visszáru szabályozás:
 

 • Azokat a termékeket, amelyek megnevezésének a végén a „ * ” karakter szerepel, semmilyen formában nem tudjuk visszavásárolni! Ide tartoznak például a megmunkált vagy vágott termékek, illetve azok, amelyek egyedileg, vevői rendelésre kerültek beszerzésre. Kérjük fokozott figyelemmel adják le egyedi rendeléseiket!

  Minden olyan tételt, amely megnevezésének a végén a „ * ” karakter nem szerepel, a teljesítés dátumától számított
  · 5 munkanapon belül az eladási áron visszavásárolunk.
  · 5 munkanapon túl, de 30 munkanapon belül az eladási ár 70%-áért tudjuk a termékeket visszavenni!

  A visszavétel feltétele a termék eredeti, sértetlen állapota.
  · 30 munkanapon túl nem áll módunkban a termékek visszavétele!

  Csomagban visszaküldött áru esetében, még a visszaküldés előtt írásban tájékoztatni kell egy értékesítő kollégát. A visszaszállítás költsége a vevőt terheli!

  FIGYELEM! Mindennemű csere/visszavétel feltétele a Power Belt Kft. által kiállított szállítólevél vagy számla, amit a visszaküldött termékhez mellékelni kötelező!
  Számla/szállítólevél hiányában nem áll módunkban visszavenni a terméket!
  Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét!

  Természetesen a garanciális, vagy a termék hibás voltából történő cserék esetére a fent leírtak nem vonatkoznak!
  Magánszemélyként történő vásárlás esetén a visszáru kezelés módja a mindenkor hatályos magyarországi törvényi előírások szerint alakul.


Sikertelen kézbesítés:
 

 • A vevő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vevőt terhelik.

Felelősség korlátozása: • A Power Belt Kft. nem felelős a felmerülő károkért a következő esetekben:

   

 • Korlátozó események esetén, mely meggátolja Önt, mint felhasználót a Power Belt Kft weboldalán található webáruház használatában és ezzel megakadályozza a rendeléseinek leadását.
 • Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet való csatlakozás megszakadása miatti károkért. Kérjük Önt, minden esetben, mikor használatba szeretné venni a Power Belt Kft. a világhálón elhelyezett weboldalát és az ott található webáruházat, védekezzen az online terjedő vírusok és a számítógépében kárt okozó programok ellen.
 • A Power Belt Kft. nem vállal felelőséget a GLS futárszolgálat téves vagy késedelmes szállításából adódó károkért. Az ilyen esetben felmerülő költségeket nem fedezi.
 • A Power Belt Kft. weboldalán található fényképek illusztrációk!. Az itt elhelyezett technikai információk és gyártói katalógusok adataiért felelősséget nem vállal!

  

Új funkciók a weboldalon

Előző hírünkben a megújuló weboldalunk külső változásait mutattuk be, most az új funkciókon lesz a hangsúly. Mint például az új 3D modellek, a megújult kosár funkciók, az intelligens websegéd, vagy a közvetlen gyártói rendelés lehetősége.

Tovább olvasom

  

Új külsővel és új funkciókkal várja weboldalunk!

Hamarosan indul a külsőben és funkciókban is megújult weboldalunk! Átlátható és egyszerűen használható weboldalt alkottunk, amely gyorsabb és hatékonyabb kezelhetőséget biztosít majd Önnek.

Tovább olvasom