TermékeinkTermékeink

Rendelési és szállítási feltételekRendelési és szállítási feltételek

Rendelési és szállítási feltételek

Az eladó:

A webáruházban lévő termékek eladója Power Belt Hajtástechnikai és Kereskedelmi Kft. Rövid nevén: Power Belt Kft.

Az eladó adatai:

Cím: 1194 Budapest, Hofherr Albert utca 38/B
Adóigazgatási szám: 10871386-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-266655
Telefonszám: +36 1/455-2070
Fax: +36 1/455-0965
E-mail: office@powerbelt.huA szerződés tárgya:

A szerződés tárgya a Power Belt Kft. interneten lévő webáruházában található valamennyi termék. Az alkatrészek technikai paramétereit a termékhez tartozó konkrét oldalon találja.

Vételár, fizetési feltételek:

A termék mellett feltüntetett ár nettó vételár, mely nem tartalmazza az általános forgalmi adót! A számla kiegyenlítéséig minden termék a Power Belt Kft tulajdonát képzik. A termékek ára nem tartalmazza a szállítási költséget. Az alkatrész vételárának kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

 • Magyarország területén: utánvéttel, fizetés a GLS futárnak,
 • Magyarország területén: proforma számla alapján előre utalással,
 • Magyarország területén: személyes átvételkor készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel.
 • Külföldre történő szállítás esetén: kizárólag proforma számla alapján előre utalással.


Szállítási feltételek, határidők:
 

 • Ha a termék a magyarországi raktárban megtalálható, akkor a munkanapokon 14.30 óráig leadott rendeléseket a GLS futárszolgálat 48 órán belül (munkanapok számítanak) 8 és 17 óra között házhoz szállítja, amennyiben ezt a szállítási módot választja.
 • Ha a termék a romániai raktárban található meg akkor a várható szállítási határidő a megrendeléstől számított plussz kb 5-6 munkanap.

Az áru feladásáról nem küldünk értesítést. Ha a raktárkészletben eltérést tapasztalunk és nem tudjuk teljesíteni a megrendelést akkor minden esetben e-mailben vagy telefonon küldünk értesítést. A webáruház készletértékei óránként frissülnek, így az időközi értékesítés jogát fenntartjuk és az ebből adódó eltérésekért felelősséget nem vállalunk!

Átvételi lehetőségek:
 

 • Személyes átvétel a Power Belt Kft magyarországi telephelyén (1194 Budapest, Hofherr Albert utca 38/B vagy tömlők és szerelvényeik esetén 2360 Gyál, Bartók Béla utca 111). Az áru átvételekor történik a készpénzes vagy bankkártyás fizetés.
 • GLS futárszolgálat igénybevételével. Utánvétes, készpénzes fizetés a GLS futárnak.


A megrendelt termékek cseréje:
 

 • Ha a megrendelt termék hibás, funkcióját nem látja el és nem a szállítás során sérült meg, akkor azt az eladó a megrendelt terméket díjmentesen cseréli. Ennek feltétele az eredeti termék árának megfizetése.
 • Ha a termék a szállítás során sérült meg, akkor a vevőnek a GLS futárszolgálat futáránál a csomag kibontásakor jeleznie kell az észlelt káreseményt és kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvennie a GLS futárszolgálat futárával. Ellenkező esetben az eladót nem terheli a visszavételi kötelezettség.
 • Ha a vevő eláll a vásárlástól és olyan terméket rendel meg, mely a vásárlás napján raktárkészleten van a Power Belt Kft magyarországi raktárában akkor a következő kormányrendelet lép életbe: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vevő (csak magánszemély) indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül. A határidő az átvétel napjától indul. Az árut csak sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében áll módunkban visszavenni. Az elállás joga nem gyakorolható olyan termék értékesítése esetében, amely a vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (ilyen termékek a következők: fogasszíj, hosszbordás szíj, laposszíj illetve az olyan egyedileg, csakis a vevő kérésére közvetlenül a gyártótól megrendelt termékek, mely a vásárlás napján nem képezte az eladó raktárkészletét), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. A sértetlen áru, alkatrész visszaküldésének költsége a megrendelőt/vevőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Az eladó addig visszatarthatja a vételár összegét, amíg a termék meg nem érkezik hozzá, vagy a visszaküldés tényét a vevő kétséget kizáróan nem igazolja.


Visszáru szabályozás:
 

 • Azokat a termékeket, amelyek megnevezésének a végén a „ * ” karakter szerepel, semmilyen formában nem tudjuk visszavásárolni! Ide tartoznak például a megmunkált vagy vágott termékek, illetve azok, amelyek egyedileg, vevői rendelésre kerültek beszerzésre. Kérjük fokozott figyelemmel adják le egyedi rendeléseiket!

  Minden olyan tételt, amely megnevezésének a végén a „ * ” karakter nem szerepel, a teljesítés dátumától számított
  · 5 munkanapon belül az eladási áron visszavásárolunk.
  · 5 munkanapon túl, de 30 munkanapon belül az eladási ár 70%-áért tudjuk a termékeket visszavenni!

  A visszavétel feltétele a termék eredeti, sértetlen állapota.
  · 30 munkanapon túl nem áll módunkban a termékek visszavétele!

  Csomagban visszaküldött áru esetében, még a visszaküldés előtt írásban tájékoztatni kell egy értékesítő kollégát. A visszaszállítás költsége a vevőt terheli!

  FIGYELEM! Mindennemű csere/visszavétel feltétele a Power Belt Kft. által kiállított szállítólevél vagy számla, amit a visszaküldött termékhez mellékelni kötelező!
  Számla/szállítólevél hiányában nem áll módunkban visszavenni a terméket!
  Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét!

  Természetesen a garanciális, vagy a termék hibás voltából történő cserék esetére a fent leírtak nem vonatkoznak!
  Magánszemélyként történő vásárlás esetén a visszáru kezelés módja a mindenkor hatályos magyarországi törvényi előírások szerint alakul.


Sikertelen kézbesítés:
 

 • A vevő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vevőt terhelik.

Felelősség korlátozása: • A Power Belt Kft. nem felelős a felmerülő károkért a következő esetekben:

   

 • Korlátozó események esetén, mely meggátolja Önt, mint felhasználót a Power Belt Kft weboldalán található webáruház használatában és ezzel megakadályozza a rendeléseinek leadását.
 • Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet való csatlakozás megszakadása miatti károkért. Kérjük Önt, minden esetben, mikor használatba szeretné venni a Power Belt Kft. a világhálón elhelyezett weboldalát és az ott található webáruházat, védekezzen az online terjedő vírusok és a számítógépében kárt okozó programok ellen.
 • A Power Belt Kft. nem vállal felelőséget a GLS futárszolgálat téves vagy késedelmes szállításából adódó károkért. Az ilyen esetben felmerülő költségeket nem fedezi.
 • A Power Belt Kft. weboldalán található fényképek illusztrációk!. Az itt elhelyezett technikai információk és gyártói katalógusok adataiért felelősséget nem vállal!

  

Miért érdemes IWIS tüskés görgősláncokat használnia hőformázó gépekhez?

Kifejezetten hőformázó gépek számára tervezték az IWIS tüskés szállítóláncokat. Ha a német IWIS tüskés szállító láncait használja, akkor a hosszú várható élettartamot és a pontosságot választja a hőformázott csomagoló anyagok gyártásában.
Tudjon meg többet a Power Belt Kft. által kínált IWIS tüskés görgősláncokról!

Tovább olvasom

  

Rövidített nyitva tartás 2018.03.10-én Tisztelt Partnerünk!

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy 2018. március 10-én szombaton rövidített nyitva tartással 8:00 - 14:00 között állunk rendelkezésükre. 
Ezen a napon 13:00 -ig tudjuk csomagküldéses rendeléseiket fogadni.

Power Belt Kft Tovább olvasom