2020-03-12
Zökkenőmentesen szállítunk tovább!

Olvassa el tájékoztatónkat a kialakult szállítási helyzettel kapcsolatban!

Tisztelt Partnerünk!

A médiumok által a koronavírus vonatkozásában közölt sajtóinformációk alapján az alábbiakról értesítjük tisztelt partnereinket.

A problémamentes kiszolgálás, valamint a megrendelt termékek folyamatos biztosítása céljából raktárkészleteinket a maximális kapacitásra feltöltöttük, így az érintett termékek a webshopunkban továbbra is könnyen elérhetőek a nap 24 órájában.

Az intézkedések ellenére természetesen számolni kell annak a lehetőségével, hogy a későbbiek folyamán esetleges kedvezőtlen tényezők merülhetnek fel a beszállítások kapcsán. A szállítások dinamikája változhat, amely kihathat a kereskedelmi tevékenységek gazdasági folyamatára, szerződésben meghatározott árainkra és tranzakció időre is. Vis maior helyzetek léphetnek fel, amelyek a következők lehetnek:

  • torlódások,
  • megnövekedett várakozási idők,
  • kisebb kamionkapacitás,
  • kamionstop zónák,
  • előre nem látható útlezárások, elterelések várhatóak.

A szakmai munka eddigi gördülékeny megvalósítása, valamint a további hatékony együttműködés érdekében, a kormányzati kommunikációra tekintettel, azonnal tájékoztatjuk partnereinket a termékek megrendelését és szállítását érintően felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan.

Üdvözletttel,

Power Belt Kft. vezetősége