2020-03-16
Tájékoztatás a kiskereskedelmi kiszolgálással kapcsolatban

Olvassa el tájékoztatónkat a kollégáink, ügyfeleink és partnereink egészsége érdekében meghozott döntésekről!

Tisztelt Partnereink!

A Power Belt Kft.-nél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a fennálló vírushelyzet elleni védekezést a lehető legnagyobb hatékonysággal hajtsuk végre, így tájékoztatjuk vásárlóinkat, partnereinket, hogy a személyes átvételt megszüntetjük, telephelyünkre a munkatársainkon kívül senki nem léphet be. Vásárlási szándék esetén kérjük, hogy látogasson el webshopunkra, ahol továbbra is elérhetőek a készleten lévő termékeink! A weboldalunkon megrendelt termékeket futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz.

Továbbá az egyik legfőbb szempont számunkra, hogy a kollégáink, ügyfeleink és partnereink egészségét a legmagasabb szinten óvjuk, vagyis a vírus ne kerülhessen be a közösségünkbe, így akinek csak lehet, annak biztosítjuk az otthonról dolgozás lehetőségét, hogy home office-ból tudjon dolgozni. Ennek tükrében lassulhat a kommunikáció a termékmenedzserek és partnereink között, de továbbra is haladéktalanul állnak az önök szolgálatára telefonon és e-mailen egyaránt.

Megteszünk minden szükséges - gazdasági és jogi szempontból üzletpolitikánkkal összeegyeztethető- intézkedést, amely továbbra is vevőink hatékony és gyors kiszolgálását célozza.

Köszönjük a megértést!

Power Belt Kft. vezetősége