2021-09-03
Hazai gyártású lineáris egységek ráadás ajándékkal

Ismerje meg legújabb fejlesztéseinket, megoldásainkat, amelyek egyedülállóak ebben a piaci szegmensben Magyarországon!

Cégünk már 3 éve szereli és gyártja a lineáris egységeket budapesti telephelyén. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, a piaci igényeknek megfelelően fejlesztettük a termékválasztékunkat. A termék licensz tulajdonosával, a Limon Autotech Co. Ltd-vel karöltve olyan megoldásokat kínálunk, amelyek egyedülállóak ebben a szegmensben. Lássuk őket!

Hazai gyártású lineáris egységek

Mozdítsa be vállalkozását!

Hazai gyártású lineáris egységek a PowerBelt Kft-től


Hatékony és felhasználóbarát tervező szoftver akár többtengelyes rendszerekhez is

A szoftver segítségével kulcsrakész megoldást konfigurálhat komplett 3D modell támogatással, konkrét gyártási idővel és árral.



Standard és erősített kivitelű lineáris egység összehasonlítása

Helytakarékos erősített lineáris egységek

A HTO és HTC típusok mintegy 50%-kal nagyobb terhelést viselnek el és csak 25%-kal szélesebbek a hagyományos ITO és ITC sorozathoz képest.



Pneumatikusan fékezhető vagy rögzíthető főkocsi

Pneumatikusan fékezhető vagy rögzíthető főkocsi

Az integrált fékező vagy rögzítő egységnek köszönhetően kritikus helyeken a megfelelően kiválasztott lineáris egység áramkimaradás esetén megvédi a mozgatandó alkatrészt a zuhanástól, míg a rögzítővel ellátott kivitel stabil munkapontot biztosít.


Standard és EBD hajtás összehasonlítása

EBD hajtás az alacsonyabb zajhatás és a csökkentett vibráció érdekében

Vevői igényre cégünk saját fejlesztéseként olyan szíjhajtással ellátott egységeket gyárt, ahol a zajhatást kb. 10 decibellel tudtuk csökkenteni, így az emberi fül számára sokkal kellemesebb a futás zaja. Ezen felül minimálisra csökkentettük a nemkívánatos szíjrezgéseket. Az EBD hajtás további előnye, hogy míg a standard szíjhajtással a visszaállási pontosság +-0,05mm, addig ezzel a megoldással növelni tudtuk a pontosságot, mely +-0,02mm.

 

Ajándék kártyapakli

Ráadás ajándék minden rendelése mellé

Most minden lineáris egység rendelése mellé ajándék kártyapaklit adunk a készlet erejéig, hogy a munka végeztével Ön pihenhessen, amíg a gépe termel.


 

Tervezze meg nálunk Ön is lineáris egységét még ma! Technikai segítségnyújtással kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén!


Kérdése van?

Keressen minket bizalommal!
Várjuk érdeklődését a következő e-mail címre: vida.kriszitan@powerbelt.hu vagy telefonszámon: +36 1/611 7149