2021-05-26
Ha a marokanya acél, a Power Belt a CÉL!

A marokcsavarok különleges fejkialakítással rendelkező csavarok. Ez a fejkialakítás lehetővé teszi, hogy kézi erővel könnyedén, a megfelelő nyomatékkal lehessen rögzíteni az alkatrészeket. A marokcsavarok kialakítása felhasználásuk függvényében történik.

Boteco Metal Line

Acél marokcsavarok

Webshopunkban hamarosan elérhetőek a nagymúltú olasz gyártó, a Boteco acélból készült marokanyái, marokcsavarjai (w118, w466, w464), amelyek kiváló minőségű anyagok felhasználásával és folyamatosan fejlesztett módszerekkel készülnek. A Boteco közel 50 éves szakmai tapasztalata gépépítőelem-gyártásban garancia ezen alkatrészek minőségére.

Ezek az elemek funkcionalitásukat illetően megegyeznek a műanyagból készült társaikkal. Tekintettel arra, hogy a termékek acélból készültek, azok sokkal ellenállóbbak és tartósabbak az I117-I118 szériához képest, továbbá ellenállnak az esetleges rossz időjárási körülményeknek is.



w118
w118


w466
w466


w464
w464


A célfelhasználási területek

Alkalmazhatóak az élelmiszeriparban, a vegyiparban, illetve olyan ipari környezetben, ahol a felhasználás azt megkívánja. A fém kivitelt főként a vegyiparban, a rozsdamentes kivitelt pedig az élelmiszeriparban, illetve nedves környezetben történő használatra ajánljuk.



Előnyök


  • Az illesztések hiánya miatt könnyen tisztíthatóak
  • Termékeink elérhetőek szénacél, illetve rozsdamentes kivitelben is
  • M4-M10 metrikus menettel kaphatóak
  • Tartósabbak, ellenállóbbak, mint a műanyag kivitel
  • Orvosi gépekben/berendezésekben is használhatóak

Kérdése van?

Bővebb információt a szerelvényekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken kaphat:
gepepitoelem@powerbelt.hu vagy a +36 1/455 2082 telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!