Szerzői jogi információk

Szerzői jogi információk (Copyright)

 

A Power Belt Kft weboldaldalain található összes tartalom, beleértve a fényképek, illusztrációk, rajzok, szövegek, 3D modellek a Power Belt Kft tulajdonát képzi. Cégünk megtíltja ezek használatát más weboldalakon, nyomtatott vagy elektronikus kiadványokban. Amennyiben engedély nélküli felhasználást észlelünk, úgy a jogosulatlan felhasználó ellen jogi lépéseket teszünk, mely a felhasznált anyagok azonnali és visszavonhatatlan eltávolítását vonza magával.

A weboldalainkon található anyagok felhasználásáról az alábbi linken található szerződés tervezet ad tájékoztatót. Szerződés tervezet. Ennek aláírása és annak tartalmi elfogadása esetén válhat a felhasználó jogosult felhasználóvá. Ennek hiányában a következő díjtételeket számoljuk fel, mint illegális használat:

A www.powerbelt.hu weboldalon található fényképek felhasználásának feltétele a felhasznált anyagok szellemi használati értékének megfizetése.
A képek éves bérleti díja 1000 Ft/db.- , vagy egyszeri költségként 2 000 Ft/db.-

Amennyiben illegális felhasználásról szerzünk tudomást úgy a jogi lépések mellett a fenti költségekről készült számla is benyújtásra kerül.