2021-09-27
Tovább bővül a hidraulikaválasztékunk

Hidraulika-műhelyünket folyamatosan fejlesztjük, termékkínálatunkat bővítjük, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni partnereinket. Ismerje meg a legújabb beszállítónkat és magas minőségű kínálatát, illetve a további hidraulikaalkatrész-kínálatunkat egyaránt.

Az I.M.M. Hydraulics több mint 30 éve vezető szerepet tölt be a magas minőségű tömlők, szerelvények és tartozékok gyártásában. Az éves termelésük meghaladja a 40 millió darabot a tömlőszerelvények területén és 20 millió métert a tömlőszegmensben. A nemzetközileg is jól ismert európai gyártó teljeskörű hidraulikaválasztékkal rendelkezik, továbbá a világ számos területén forgalmazza termékeit, mint például Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Dél -Afrikában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban egyaránt.

IMM + Power Belt

Sikeres együttműködésünknek köszönhetően most már nálunk is elérhető az INTERPUMP FLUID SOLUTIONS teljes választéka.

INTERPUMP Hypress kínálatunk

INTERPUMP Hypress hirdaulika tömlő kínálatunk

Az INTERPUMP Hypress magasnyomású hidraulikatömlők ár/érték arányban kiváló választás. Számottevő raktárkészlettel rendelkezünk ezekből a termékekből, a szállítást akár másnapra biztosítjuk.



Hidraulika tömlő termékek és szolgáltatások

Hidraulika-alkatrészek széles választéka

A Gyálon található hidraulika-műhelyünkben nagykereskedelmi mennyiségben megtalálhatóak az Európában és Amerikában leginkább használatos alkatrészek, a legkülönbözőbb adapterek és közcsavarok széles választékkal, amelyeket szakértő kollégáink többéves szakmai tapasztalattal szerelnek. Az alkatrészek L-idom és T-idom kivitelben, az ipari normák szerint, kiegészítőikkel együtt akár rozsdamentes verzióban is elérhetőek. Műhelyünkből lehetőség van alkatrészként és készre szerelve is megrendelni a tömlőket.


Hidraulika adapterek

Hidraulika adapterek

Megnézem

Hidraulika csavarzatok

Hidraulika csavarzatok

Megnézem

Hidraulika tömítések, kiegeszítők

Hidraulika tömítések, kiegeszítők

Megnézem

Ha többet szeretne megtudni hidraulika műhelyünkről, tömlőinkről és alkatrészeinkről, lépjen kapcsolatba szakértő munkatársainkkal még ma!

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal!
Bővebb információt a szerelvényekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségek egyikén kaphat:
hidraulika@powerbelt.hu vagy telefonszámon: +36 1/455 2077