2020-09-15
Lineáris aktuátorok és emelőoszlopok a Power Belt Kft-nél

A gépgyártók számára kínált TiMOTION lineáris aktuátorok és emelőoszlopok költséghatékony és megbízható alternatívája a hidraulikus és pneumatikus mozgásrendszereknek.

Legyen szó ipari, mezőgazdasági, kórháztechnikai vagy irodatechnikai alkalmazásról, mi minden igényhez széles választékkal biztosítunk megoldást! Cégünk a TiMOTION Technology Co. Ltd lineáris aktuátoraival és emelőoszlopaival bővítette termékválasztékát. Megmutatjuk őket.

 

Lineáris aktuátorok

Lineáris aktuátorok

Kiválóan alkalmasak minden olyan feladatra, ahol a kompakt méret, a nagy teljesítmény és az automatizálás fontos szerepet töltenek be. Széleskörű alkalmazásban megállják a helyüket, így gyakran találkozhatunk velük mezőgazdasági gépeknél vagy akár kórházi ágyak mozgatásánál is. Az aktuátorok működési ciklusa típustól függően 15-20%. Weboldalunkon az aktuátorok vezérlésére is találhat megoldásokat.


Tovább a termékcsoportra caret

 

Emelőoszlopok

Emelőoszlopok

A TiMOTION emelőoszlopok kialakítását illetően a termékválasztékban megtalálhatóak a négyzetes és a kör keresztmetszetű kivitelek, amelyek az ipar, a bútoripar és a kórháztechnika számos területén is fellelhetőek. Mozgatásuk szinkronizálható a TiMOTION kiegészítőkkel.


Tovább a termékcsoportra caret

 

Rendelje meg nálunk a lineáris aktuátorát vagy emelőoszlopát:

  • az egyik legszélesebb választékot kínáljuk,
  • minden kiegészítőt biztosítunk,
  • magas minőséget garantálunk,
  • szakértő segítséget nyújtunk a kiválasztásban,
  • 2020 utolsó negyedévétől a legkeresettebb modelleket raktárról kínáljuk!

 


Kérdése van?

E-mail: linearistechnika@powerbelt.hu
Telefonszám: +36 1 455 2095
Szakértő kollégánk: Ács Dániel