2020-07-31
Minden, ami a görgős hajtáshoz elengedhetetlen!

A Fenner Drives az Eagle O-gyűrűk és poliuretán szíjak széles portfólióját kínálja a görgős hajtásokhoz.

Eagle végtelenített O-gyűrűk és szíjak

A végtelenített O-gyűrűk évek óta meghatározó szerepet töltenek be a görgős átadósorok hajtásánál. Az O-gyűrűket úgy tervezték, hogy 10-12%-os feszítés mellett helyezzék üzembe.

Kínálatunkban számos végtelenített O-gyűrű található, amelyek átmérője 1/8”-tól  1/4”-ig terjed:

  • Narancs 85: 1/8”, 3/16”, .210”, 1/4”
  • Átlátszó 85: .1/8”, 3/16”, 5 mm, 5.33 mm, .210”, 1/4”
  • Kék 85: 5.33 mm
  • Zöld 89: 5 mm

 

Eagle HT O-gyűrűk

Azoknál a hajtásoknál, ahol nagyobb a terhelés, a HT O-gyűrű az ideális választás a sima O-gyűrűkkel szemben. Ezeknek a kék (3/16”) és piros (.210”) gyűrűknek a keménysége 85A, úgy tervezték őket, hogy 20%-os feszítés mellett helyezzék üzembe a nagyobb terhelhetőség elérése érdekében.

Eagle HEHT O-gyűrűk

A HEHT O-gyűrűk még nagyobb terhelést bírnak, mint a HT O-gyűrűk. Ezeknek a zöld (3/16”) és fekete (5.5 mm) gyűrűknek a keménysége 89A, és megfelelnek a nagyobb rugalmasságnak, illetve a 24%-os feszítésnek.

  

Eagle Csavart O-gyűrűk

Válassza a csavart O-gyűrűket, ha az egyszerűbb üzembehelyezés az elsődleges szempont. 50 doboz található a gyártói raktárban 3/16”-os és 5 mm-es vastagságban, 85A keménységben. Kínálatunk részét képezik a fém S- vagy C- kapcsok, illetve műanyag C- kapcsok is. Igény esetén akár egyedi hosszúságban is kérhetőek, valamint a vastagságuk 1/8 ”–3/8”-ig és 3–8 mm-ig kaphatóak.

 

Eagle Poliuretán szíjjak 

A görgős átadósorok hajtásánál, ahol poliuretán szíjakat használnak, jobb a szíjak önfeszítése, hosszabb az élettartamuk, és nagyobb teljesítményt nyújtanak – különösen kanyarulatokban/ívekben - a versenytársak szokásos gumiszíjaival szemben. Ezek a szíjak poliuretánból, elasztikus megerősítéssel készülnek. Az Eagle poliuretán ékszíjak azonos teherbírást és nagyobb tartósságot biztosítanak. Raktáron 2, 3, és 4 bordás kiszerelésben is megtalálhatóak az ipari szabvány méreteknek megfelelően.

  

Számos különböző hosszúságú O-gyűrű érhető el közvetlenül a gyártói raktárról, de a gyorsan elkészíthető egyedi méretek is beszerezhetőek, akár 54”-ig. Általában 3 munkanapos gyártási határidővel kell számolni a standard átmérőknél, színeknél és keménységnél. Igény esetén akár egyedi hosszúságban és vastagságban is kérhetőek.

Méretekkel kapcsolatos kérdésekben keressen minket bizalommal.

 

Kérdése van?
További információért keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén: 
szallitoszijak@powerbelt.hu vagy  +3614552093