2020-11-18
Nekem a Power Belt a RIViéra

Legyen szó egyszerű vagy összetett műszaki körülményekről, az Olaszországban található RIV gyár 70 éves tapasztalata és kollégáink felkészültsége garancia Önnek arra, hogy a megfelelő terméket kapja, ha ipari- és tömlőszerelvényekről van szó.

Több új termékcsoporttal is bővítettük gyáli telephelyünk raktárkészletét, amelyeket most bemutatunk Önnek. Nem raktári tételek esetében rövid szállítási határidővel állunk rendelkezésre a RIV gyár teljes kínálatára vonatkozóan.

 

RIV tömlőszerelvények

Golyós csapok

Sűrített levegő, különböző folyadékok és gáz szállítására alkalmas golyóscsapok. Többféle menetkialakítással, különböző elzáró karokkal kínáljuk, alacsonyabb és magasabb üzemi nyomásra is tökéletesen megfelel.


Tovább a termékcsoportra caret

Kerti és kifolyó csapok

Kifolyócsapok különböző kialakításokkal, ipari, mezőgazdasági és kertészeti célokra egyaránt használhatók. Elérhetők többféle alapanyagból és különböző üzemi nyomással, akár fagymentes változatban is.


Tovább a termékcsoportra caret

Elzáró szelepek

Az elzáró szelepeket, tolózárakat különböző ipari alkalmazásra ajánljuk. Rendelésre további kialakításokban (pl. karos, motoros) is elérhető.


Tovább a termékcsoportra caret

Szűrőkosár, lábszelep

Víz és különböző folyadékok szivattyúzásához kiválóan használható. Nagyobb szennyeződések és kavicsok felszívásának elkerülésére a szűrőkosár, a visszafolyás megakadályozására a lábszelep alkalmazható. Rendelésre további kialakításokban is elérhető.


Tovább a termékcsoportra caret

Visszacsapó szelep

A visszacsapó szelep fő feladata egy rendszerbe szerelve, hogy a közeg áramlását csak egy irányba engedje. ISO 228/1 szabvány szerint, rozsdamentes rugóval és műanyag tányérral gyártva.


Tovább a termékcsoportra caret



Kérdése van?

Bővebb információt a szerelvényekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségek egyikén kaphat:
tomlo@powerbelt.hu vagy a 06 1 455 2077-es telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!