2022-05-16
Rtelligent léptetőmotorok

Léptetőmotorok széles választékát biztosítjuk raktárkészletről, akár 1 munkanapos kiszállítással. Ismerje meg a kínálatunkban elérhető Rtelligent léptetőmotorok jellemzőit!

Az Rtelligent léptetőmotorok zajszintje, rezgése és működési hőmérséklete alacsonyabb a piacon jelenleg elérhető társainál, ezzel garantálva a hosszabb élettartamot, megbízhatóbb működést.

Motor rezonancia

Motor rezonancia

Működési hőmérséklet

Működési hőmérséklet

Idő

Zajszint

Zajszint

Sebesség

szín hagyományos Hagyományos léptetőmotor

szín Rtelligent Rtelligent léptetőmotor

alkalmazás-hero

Széleskörű felhasználási lehetőség

NEMA szabványú léptetőmotorjaink szinte minden alkalmazásba tökéletesen beilleszthetőek, a legegyszerűbb kapcsolós vezérléstől a bonyolultabb, akár 3 tengelyes pozícionálásig.

1. Kapcsolóval működtethető hajtás

Nincs szükség külső impulzusvezérlésre, egyetlen kapcsolóval és 24-48VDC tápegységgel működtethető, így a legegyszerűbb, pozícionálást nem igénylő alkalmazásokhoz tökéletes választás. A sebesség határértékét a mikrokapcsolókkal állíthatjuk be, a határértékek között egy egyszerű 10-100kΩ potenciométerrel szabályozhatjuk.

01a
01b
01c

2. Két motor szinkron mozgatása

Az R42-D és R60-D, egyidejűleg két motor szinkron mozgatására alkalmas vezérlőkártya. Az impulzusok helyett a vezérlést itt is egyszerű kapcsolóval oldhatjuk meg.

02

3. Egyetlen meghajtóval vezérelhető 2, vagy 3 léptetőmotor

Az R42x2, R60x2, R60x3 típusú meghajtókat 2-3 tengelyes rendszerekhez ajánljuk, ahol a tengelyeket egymástól függetlenül kell mozgatni. Ezek vezérléséhez egyetlen meghajtó elegendő.

03a 03b
kom-prot-hero

3 kommunikációs protokoll

1. RS485 - Modbus RTU

RS485 - Modbus RTU hálózatba építhető léptetőmotor meghajtók univerzálisan használhatóak enkóderes, vagy pozíció visszajelzés nélküli motorokkal. Az Rtelligent NT60 és NT86 meghajtója megbízható megoldást jelent nyílt hurkú (open-loop) vagy zárt hurkú (closed-loop) vezérlésekhez is. (Csatlakozó: RJ45)

01a
01b

2. RS485 - Modbus TCP

EPR60 vezérlőkártyát Nema23 és Nema24 méretű léptetőmotorokhoz javasoljuk olyan szerepre, ahol RS485 – Modbus TCP hálózati protokollnak kell megfelelni. (Csatlakozó: RJ45)

02a
02b

3. EtherCAT

EtherCAT hálózatba építhető léptetőmotor meghajtók közül, az ECR típusú meghajtók használhatóak nyílt hurkú vezérléshez, míg az ECT típusok zárt hurkúhoz. A Rtelligent eszközökön a CiA402 standardnak megfelelő vezérlési módok alkalmazhatóak (PP/CSP/CSV/PV/HM) és az adatátviteli sebesség 100 Mb/sec.

03b

Tekintse meg termékeinket!

Megnézem

Kérdése van?

Bővebb információt a szervokkal és léptetőmotorokkal kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeink egyikén kaphat:
linearistechnika@powerbelt.hu vagy a +36 1/611-7147 telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!