2022-01-21
Új ügyfélszolgálat

2022. február 1-jén elindul az új központi ügyfélszolgálatunk, amellyel hatékonyabban és gördülékenyebben intézheti ügyeit.

A Power Belt Kft.-nél folyamatosan arra törekszünk, hogy ne csak a termékkínálatunkat fejlesszük, hanem a szolgáltatás minőségét is. Ezért is fejlesztettünk olyan célszoftvereket (lineárisegység-konfigurátor, tengelykapcsoló-kiválasztó), amelyekkel könnyen és egyszerűen, szakértői segítség nélkül, megtervezheti a szükséges alkatrészeket.

Partnereink vásárlói elégedettségének növelése érdekében most az értékesítési csatornáinkat vizsgáltuk és döntöttünk úgy, hogy a gyorsabb és pontosabb információátadás érdekében újragondoljuk és fejlesztjük azokat.

ÚJ ügyfélszolgálat

Mi fog változni?

 

2022. február 1-jétől kezdődően elindul az ÚJ ÜGYFÉLSZOLGÁLATunk. Az új ügyfélszolgálat munkatársai a rendelésleadást követő összes teendőt ellátják, partnereink kérdéseit teljes mértékben megválaszolják az alábbi témakörökben:

szállítólevelek, fuvarok

Szállítólevelek, fuvarok

számlák

Számlák

csomagkövetés

Csomagkövetés

termévisszaküldés

Reklamáció, termékvissza­küldés

Termékmenedzsereink szakemberei minden műszaki jellegű kérdésben továbbra is állnak partnereink rendelkezésre (termékrendelés, termékeket érintő kérdések megválaszolása).

Mi az előnye a megújult ügyfélszolgálatnak?

  • Gyorsabb és professzionálisabb kiszolgálás
  • Célirányos munkatársi kapcsolat
  • Hatékony ügyintézés
support

Az új ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:



Munkatársaink hétfőtől csütörtökig 8:00-16:30 között, pénteken 16:00-ig várják hívásaikat.