2021-04-16
Szélesebb szíjkínálat, új webshop fejlesztések

Kevesebb kattintás, hatékonyabb vásárlás a webshopban. Ismerje meg az új továbbfejlesztett webshop funkciókat, amelyek bővített szíjkínálattal, a webshopban elérhető gyártói készlettel és az intelligens kereséssel (profil, méret, cikkszám alapján) segítik a felhasználókat a vásárlásban.

Ahogy az utóbbi időben már megszokhatták tőlünk, folyamatosan törekszünk arra, hogy partnereinkkel az együttműködés gördülékeny és hatékony legyen, ezért időről időre jelentős fejlesztéssekkel állunk elő.



Nem volt ez másképp most sem. Az ékszíjak terén nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink a piaci igények folyamatos vizsgálatával olyan felhasználóbarát fejlesztésekkel álltak elő weboldalunkon, amelyek nagyban megkönnyítik az ipar hétköznapi kihívásait!
feature 02

„Nem a méret a lényeg!”

De akkor igen, amikor ékszíjról van szó! Ha mostanában lapozgatta az ékszíjkínálatunkat weboldalunkon, biztosan feltűnt Önnek, hogy a megszokottnál is több méretben érhetők el szíjaink. Több, mint 2000 új szíjjal bővítettük kínálatunkat. Ezek olyan szíjak és méretek, amelyek nem voltak eddig jelen a kínálatunkban. Ezek a termékek nincsennek raktáron, de elérhetőek webshopunkon keresztül!

feature 03

Mi az a „GY” készlet?

Köszönhetően a többéves sikeres együttműködésünknek az ipar nagy világmárkáival, mostantól nem csak a mi raktári készletünk tekinthető meg weboldalunkon. A fejlesztés segítségével ezentúl a weboldalunkon az ékszíjak alatt is elérhető a gyártói raktáron található készlet, azaz a „GY” készlet, így ez azt jelenti, hogy gyorsan és könnyen, akár gyorspostával is hozzájuthat ahhoz az alkatrészhez, ahol a jelzés látható. Egyelőre csak a Concar készlete érhető el, viszont az idei évben olyan márkák készlete is látható lesz, mint az SWR és a Bando.

feature 01

Találja meg a terméket gyorskereső funkciónk segítségével!

Használja a weboldalunk gyorskereső funkcióját, amellyel gyorsan, számos kattintgatás nélkül megtalálhatja azt a terméket, amit keres.

Ezzel még könnyebbé tettük a termék beazonosítását.

Keressen az alábbi tulajdonságok alapján:

  • cikkszám,
  • profil x hossz (akár egybeírva is pl.: XPB3350).

Fűnyíró és mezőgazdasági szíjak esetében gyártói cikkszámra is lehet keresni.

feature 04

Rendeljen gyorsan, néhány másodperc alatt!

Mostantól lehetősége van Excel segítségével, listaszerűen feltöltenie a rendelni kívánt termékeket a weboldalunkra. A fejlesztés segítségével jelentősen felgyorsulhat a rendelés leadásával töltött idő, ha tudja, hogy mit szeretne rendelni, és rendelkezik a Power Belt cikkszámokkal.

Az excel formátuma:

  • 1. oszlop: Power Belt cikkszám,
  • 2. oszlop: mennyiség,
  • 3. oszlop: bordaszám, szíjszélesség vagy vágott termék hossza.

Kinek jó ez?

  • Kereskedőknek, akiknek a saját rendszerében ott vannak a cikkszámaink, és a saját rendszerükben rögzített szállítói rendelés alapján feltöltik egy mozdulattal a rendelni kívánt termékeket.
  • Tervezőknek, gépépítőknek, akik a 3D modelljeink segítségével megtervezett gépekről generált tételjegyzékbe feltöltötték a cikkszámainkat, és a tervezőszoftver segítségével rendelési listát tudnak generálni.
  • A központi beszerzést megvalósító nagyvállalatoknak, amelyeknek különböző részlegei összesítve adják le rendelési igényeiket.
  • Mindazon felhasználóknak, akik ismerik a cikkszámainkat, és sokkal gyorsabban szeretnének rendelést leadni.

Kérdése van?

Keressen minket bizalommal!
Bővebb információt az alábbi elérhetőségeink egyikén kaphat: ekszijak@powerbelt.hu email címen vagy a +36 1/455 2085 telefonszámon.