2022-10-26
Szíjtárcsák a nagy hajtásra!

Megtalálta a megfelelő szíjat és már csak a szíjtárcsa hiányzik a tökéletes hajtáshoz?

Cégünk a szíjtárcsák széles választékát kínálja. Termékeink között megtalálhatóak a különböző ékszíjtárcsák, fogasszíjtárcsák, hosszbordás szíjtárcsák és variátor tárcsák.

Előfúrt vagy szorítós agykiképzés? Tengelykötés is kell? Fedezze fel raktárkészletünket!

Ékszíjtárcsák
Ékszíj tárcsák

Az általunk forgalmazott ékszíjtárcsák a DIN2211 - ISO 4183 szabvány szerint (a C típus kivételével), alkalmasak az SPZ - SPA - SPB - SPC (ISO 4184 DIN 7753/1) szíjhajtásokhoz, a klasszikus Z - A - B - C (ISO 4184 DIN 2215) illetve az amerikai szabványú 3V - 5V - 8V (RMA-MPTA) szíjakkal történő hajtásokra is.

Az öntöttvas ékszíjtárcsák használhatók akár 35 m/s sebességnél is. Nagyobb hajtássebesség (>35 m/s) esetén ajánlott acél tárcsákat használni!

A szíjtárcsák méretei nagyon pontosak, mivel CNC géppel vagy automatikus esztergagéppel gyártják őket.

Tovább a termékre
 
Fogasszíjtárcsák
Fogasszíj tárcsák

A fogasszíjtárcsa segítségével csúszásmentes hajtásátvitel érhető el. A kisebb fogszámú tárcsák általában peremesek, amíg a nagyobb fogszámúak perem nélküliek.

Szíjtípusonként, változó anyagminőségben rendelhetőek.

Egyedi tárcsaszélességeket fogasrudakból lehet kialakítani.

Tovább a termékre
 
Hosszbordás szíjtárcsák
Hosszbordás szíjtárcsák

A hosszbordás szíjtárcsákat rendkívüli pontossággal tervezték és gyártották, így biztosítva az átviteli rendszerek optimális élettartamát és teljesítményét.

A hosszbordásszíj vagy poly-v szíj hajtás nagy előnye, a kis méretek melletti nagy teljesítményátvitel. Ennek megfelelően a PJ-s profiloknál akár 20 mm-es tárcsaátmérő is rendelhető. Minden tárcsa gyárilag kiegyensúlyozott UNI 4218 - ISO 1940 - VDI 2060 szerint.

A hosszbordásszíj tárcsák anyaga: GG25 DIN 1691.

Tovább a termékre
 
Variátorszíj tárcsák
Variátorszíj tárcsák
A variátorszíj tárcsa egy nagyon jól megalapozott hajtás, úgy tervezték, hogy folyamatos sebesség változás legyen biztosítva viszonylag alacsony költséggel.

Sajnos közismert, hogy ez a kialakítás - az alkalmazott meghajtó rendszerek típusa miatt - nagy perem kopásnak van kitéve.
Tovább a termékre
 
Kérdése van?

Bővebb információt a szíjtárcsákkal kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeink egyikén kaphat:

szijtarcsa@powerbelt.hu vagy 06 1 455 2093 telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!