2019-05-30
Alumínium szerkezeti rendszerek

ALU PROFIL GÉPÉPÍTŐ ELEMEK

Ezúton ajánljuk figyelmükbe a Power Belt Kft. kínálatában megjelenő alumíniumprofilokat és ALU profil gépépítő elemeket.

Fedezze fel az alumínium szerkezeti rendszerekben rejlő korlátlan lehetőségeket! Engedje szabadon a fantáziáját és tervezzen saját szerkezeteket!

Az alumínium szerkezeti rendszerek szabványos elemeiből gépszerkezeteket és vázakat, kereteket, gépek és berendezések biztonsági burkolatait, munkaasztalokat, kocsikat, szállító rendszereket, szerelő pályákat, palettás, hevederes, szalagos, láncos vagy egyedi szállító pályákat, manipulátorokat és egyéb ipari szerkezeteket vagy munkaállomásokat lehet építeni, összeszerelni.
alu-szerkezeti-rendszerek
alu-szerkezeti-rendszerek
alu-szerkezeti-rendszerek
Az alumínium profil rendszerek speciális alumíniumból, extrudálással készülő termékek. Fő jellemzője az ezen elemekből épült szerkezeteknek, hogy a tömegükből adódóan könnyen mozgathatóak, ugyanakkor a speciális keresztmetszetnek köszönhetően jó szilárdsági mutatókkal rendelkeznek, illetve könnyedén módosíthatók a gyártani kívánt termékeknek megfelelően.

A szerkezetek egyéb úgynevezett gépépítő elemekkel is kiegészíthetőek (mint pl. géplábak, fogantyúk, zsanérok, zárak stb.) Gépépítő elemeink szinte az összes ismert rendszerhez elérhetőek gyors kiszolgálással, műszaki háttértámogatás mellett. A kötőelemek, valamint az alumíniumprofilok felhasználásával szinte bármilyen térbeli szerkezet felépíthető, illetve a későbbiekben könnyen átalakítható.

A szerkezetek elbontása után az elemek bármikor újra felhasználhatóak maradnak.
A termékek elérhetőségéről kérjük, érdeklődjön kollégáinknál!
Kérdése van?
Bővebb információt az alábbi elérhetőségeink egyikén kaphat: gepepitoelem@powerbelt.hu vagy a 06 1 455 2082-es telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!