2019-10-15
Különleges trapézorsós megoldások

Bemutatjuk az olasz Bimeccanica Srl. által szabadalmaztatott és gyártott különleges trapézorsós megoldásait. Cégünk magyarországi képviseletként elkötelezett abban, hogy olyan kész megoldásokat nyújtson a trapézorsós hajtásokban, mint a holtjáték mentesített vagy a hajtott anyával szerelt komplett mozgatható platformok.

 
Forgalmazott termékcsoportok
Compact Simple
Compact Simple
Alkalmas a speciálisan tervezett gépeken végzett egyszerű műveletekhez. Kétirányú mozgások is létrehozhatóak az alkalmazásával.
Megnézem
 
Compact Steel
Compact Steel
A termékcsalád olyan modelleket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tengelyirányú holtjáték vízszintes beállítását, és olyanokat is, amelyek függőleges használat esetén biztonságot nyújtanak.
Megnézem
 
Compact Light
Compact Light
Alumínium vagy rozsdamentes acél orsókkal együtt alkotnak speciális felhasználásokhoz kiváló megoldást, ahol szükség van a kis teher nagy sebességű mozgatására.
Megnézem
 
Excellent Steel
Excellent Steel
Ezt a sorozatot olyan alkalmazásokban javasoljuk, ahol por (törmelék) vagy más külső anyag lerakódik a trapézmeneten, ami az orsó vagy anya korai kopását okozhatja. A Excellent Steel sorozat olyan modelleket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tengelyirányú holtjáték minimalizálását.
Megnézem
 
Rotary nut
Rotary nut felhasználása
Rotary nut
Hajtott anyás kivitel. Ebben az esetben egy álló trapézorsón a bronz vagy nejlon anyával szerelt platformot kézzel vagy motorral lehet mozgatni. A motoros mozgatáshoz fogaskerekes vagy lánckerekes megoldás is választható. Az emelőberendezések tipikus eleme.
Megnézem
 
Kérdése van?
Bővebb információt az alábbi elérhetőségeink egyikén kaphat: linearistechnika@powerbelt.hu vagy 06 1 611 7147 telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!