2019-12-01
61 CC széria - Az év végi hajtás!

Ismerje meg az olasz Tellure Rota 61 CC ipari kerék sorozatát, ami egy termoplasztikus poliuretán futófelületű ipari kerék poliamid 6 tárcsával és kerékaggyal!

Ellenálló és könnyen tisztítható – intenzív, napi használatban lévő kocsikhoz kifejezetten ajánlott!

Sokoldalúságának köszönhetően ideális ipari, és intézményi környezetben egyaránt. Alacsony és közepes terhelés mellett kiváló teljesítményt nyújt.
A 61 CC széria előnyei
  • Alacsony és közepes terhelésű kocsikra és berendezésekre szerelve könnyed gördülést biztosít, továbbá a hosszú távú és intenzív felhasználás sem okoz gondot.
  • Ellenáll a párának és erős kemikáliáknak; a csapágy burkolattal védett a szennyeződésektől.
  • Sokoldalú megoldást biztosít különböző ipari és intézményi környezetben; használható többek között parkettán és kisebb mértékben szennyezett felületeken is.
 
Részletek
61 CC
Kerék: kék, nyommentes termoplasztikus poliuretán, 85 Shore-A keménységű, kiváló gördülési ellenállással, rugalmassággal.

Keréktárcsa: poliamid 6

Csapágyazás: tengelyközépben 1 db golyóscsapággyal. A csapágyat a külső környezeti hatásoktól szálerősített poliamid központosító kupak védi.

Villaszerkezetek: Horganyzott (NL) és rozsdamentes (NLX) változatban is elérhető.
Tovább a termékre
61 CC széria
  1. Magas kopásállóságú, fröccsöntött poliuretán futófelület.
  2. A 80, 100 és 125 mm átmérőjű kerekek egysoros, tengelyközépvonalban elhelyezett golyóscsapággyal szereltek. A 150, 160 és 200 mm átmérőjűek dupla csapágyazással is elérhetőek. Rozsdamentes kivitelben is rendelhető a teljes méretválaszték.
  3. Porvédő, központosító kupak, mely kétoldalról védi a tengelyközépvonalban elhelyezett golyóscsapágyat a külső környezeti hatásoktól. A kupak szálerősített poliamidból készül.
  4. Könnyen tisztítható poliamid tárcsa.
61 CC SZÉRIA
 
Kérdése van?

Bővebb információt az alábbi elérhetőségeink egyikén kaphat:

iparikerek@powerbelt.hu vagy 06 1 455 2082-es telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!