2020-01-06
Vegye fel a fordulatot és tárcsázzon!

Cégünk a szíjtárcsák széles választékát kínálja. Termékválasztékunkban megtalálhatóak különböző ékszíjtárcsák, fogasszíjtárcsák és variátor tárcsák. Kivitelüket tekintve előfúrtak, vagy szorítós agykiképzéssel találhatóak meg. A tárcsákhoz a legmodernebb tengelykötések is elérhetőek.

Ékszíj tárcsák
Ékszíj tárcsák
Az ékszíjtárcsák a DIN2211 - ISO 4183 szabvány szerint (a C típus kivételével), alkalmasak az SPZ - SPA - SPB - SPC (ISO 4184 DIN 7753/1) szíjhajtásokhoz, a klasszikus Z - A - B - C (ISO 4184 DIN 2215) ill. az amerikai szabványú 3V - 5V - 8V (RMA-MPTA) szíjakkal történő hajtásokra is.

Az öntöttvas ékszíjtárcsák használhatók akár 35m/s sebességnél is. A szíjtárcsák méretei nagyon pontosak, mivel CNC géppel gyártják őket, ill. automatikus esztergagépekkel.

Nagyobb hajtássebesség (>35m/s) esetén ajánlott acél tárcsákat használni!
Tovább a termékre
 
Fogasszíj tárcsák
Fogasszíj tárcsák
A fogasszíjtárcsa segítségével csúszásmentes hajtásátvitel érhető el. A kisebb fogszámú tárcsák általában peremesek, míg a nagyobb fogszámúak perem nélküliek. Szíjtípusonként változó anyagminőségben rendelhetők. Egyedi tárcsaszélességeket fogasrudakból lehet kialakítani.
Tovább a termékre
 
Hosszbordás szíjtárcsák
Hosszbordás szíjtárcsák
A hosszbordás szíjtárcsákat rendkívüli pontossággal tervezték és gyártották, hogy biztosítsák az átviteli rendszerek optimális élettartamát és teljesítményét.

A hosszbordásszíj vagy poly-v szíj hajtás nagy előnye, a kis méretek melletti nagy teljesítményátvitel. Ennek megfelelően a PJ-s profiloknál akár 20mm-es tárcsaátmérő is rendelhető. Minden tárcsa gyárilag kiegyensúlyozott UNI 4218 - ISO 1940 - VDI 2060 szerint. A hosszbordásszíj tárcsák anyaga: GG25 DIN 1691.
Tovább a termékre
 
Variátorszíj tárcsák
Variátorszíj tárcsák
A variátorszíj tárcsa egy nagyon jól megalapozott hajtás, úgy tervezték, hogy folyamatos sebesség-változást biztosítson viszonylag alacsony költséggel.

Sajnos közismert, hogy ez a kialakítás az alkalmazott meghajtó rendszerek típusa miatt nagy perem kopásnak van kitéve.
Tovább a termékre
 
Kérdése van?

Bővebb információt a szíjtárcsákkal kapcsolatosan az alábbi elérhetőségeink egyikén kaphat:

szijtarcsa@powerbelt.hu vagy 06 1 455 2093 telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!