2020-05-18
Tájékoztatás a kiskereskedelmi kiszolgálással kapcsolatban

Tudjon meg mindent a kiskereskedelmi tevékenységünk átszervezéséről!

Az aktuális vírushelyzetre való tekintettel, az elmúlt időszakban a kiskereskedelmi tevékenységünket szüneteltettük a budapesti és a gyáli telephelyünkön egyaránt. Ügyfeleink nem léphettek be a telephelyre, így a személyes vásárlás lehetősége megszűnt.

Az ez idő alatt gyűjtött tapasztalatok alapján a kiskereskedelmi értékesítést cégünknél 2020. május 18-tól átszervezzük, és fokozott biztonsági intézkedések bevezetése mellett dolgozunk tovább.

 

Az átszervezéssel kapcsolatban biztos számos kérdés felmerül Önben, ezért most igyekszünk azokat megválaszolni.

Mit is fog jelenteni az átszervezés a gyakorlatban?

Személyes vásárlásra július 1-től nincs lehetőség, a rendelés leadása kizárólag a webáruházunkon, e-mailen és telefonon lehetséges.

Mikor vehetem át a megrendelt termékeimet?

A megrendelés átvételi időpontjáról kollégáink e-mailen vagy telefonon küldenek értesítést. Kérjük, hogy az áru átvételekor mindenképp az értesítéskor megadott rendelési azonostóval szíveskedjék érkezni.

Hogyan tudok technikai jellegű segítséget kapni?

A termékek beazonosítására és technikai segítségnyújtásra, kizárólag előzetes egyeztetés alapján tudunk lehetőséget biztosítani!

Milyen új biztonsági intézkedések lesznek bevezetve a működésbe?

Cégünk területére és az ügyféltérbe a belépés megengedett, azonban egyszerre 2 főnél többen nem tartózkodhatnak bent. Ezentúl a biztonságos távolságtartás érdekében plexi falakat szereztünk be, melyek a biztonságos és gördülékeny ügyintézés célját szolgálják. 

Hogyan érinti ez a változás a nyitvatartási időt?

A nyitva tartásunkat nem érinti a változás. A jelenlegi helyzetben 15:00-ig várjuk a rendeléseke, vírushelyzet lencsengése után hétfőtől csütörtökig 8:00-tól 16:30-ig, pénteken pedig 16:00-ig várjuk az előre leadott és visszaigazolt rendelésekért partnereinket.

Weboldalunkon minden termékcsoporthoz megtalálja az adott termék felelősét, mellyel a termékről, illetve az esetleges személyes találkozó időpontjáról tud egyeztetni. Kollégáink elérhetőségét ide kattintva érheti el.