2020-05-25
OPTIBELT AGRO POWER és DTE Grass Garden ékszíja az eredetivel megegyező minőségben!

Felkészültünk a szezonra, feltöltöttük az ékszíjkészletünket a maximális kapacitásra!

A folyamatos weboldalfejlesztéseinknek köszönhetően most gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a kívánt termékeinket. Lehetősége van méretre, vagy akár gyártói cikkszámra is keresni. Mielőtt megmutatnák hogyan, ismerje meg csúcsminőségű ékszíjaink sokszínűségét!

A pontosan méretezett szíjhajtások kizárólag a megfelelő minőségű szíjakkal működhetnek. A mezőgazdaságban és a kerti gépeken használt szíjhajtásoknál - az általános ipari szíjaktól eltérően - nagyon fontos, hogy az adott alkalmazásnak megfelelő ékszíjat biztosítsunk.
A fűnyíró traktor ékszíjak esetében a Garden ékszíjainkat javasoljuk, a mezőgazdasági alkalmazásra pedig az Optibelt termékei közül kizárólag az Optibelt Agro Power minőséget ajánljuk, hiszen az általános ipari szíjak általában nem felelnek meg az ilyen típusú alkalmazásokra. 

Optibelt Agro Power (Kombájn ékszíjak)

Az Optibelt jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a gépgyártók által támasztott követelményekkel kapcsolatban, mind az ipari, mind a mezőgazdasági felhasználási területeken.

Az AGRO POWER szíjak cikkszámai (AP1000000) nem a méretről adnak információt – a méret önmagában ugyanis nem határozza meg a minőséget, sőt egyértelműen a kialakítást sem.

Az általunk ajánlott AGRO POWER szíjak minősége - a gépgyártó alkatrészének megfelelően és cikkszáma alapján azonosíthatóan – pontosan megegyezik az első beszállításban használt alkatrészekével. Erre garancia az Optibelt beszállítói tudása és tapasztalata.

Mezőgazdasági szíj kínálatunkban megtalálható:
Optibelt (Agro Power), DTE (Ripe), Sanok (Harvest Belt)

Garden (Parkfenntartógép ékszíjak)

A Garden szíjak kialakítása, felépítése is eltér a standard ékszíjaktól. A kívánt alkalmazásnak megfelelően vannak kialakítva. Általában kevlár erőhordozó szállal rendelkeznek, a külső felületük „szövet” borítású, nagy és lüktető igénybevételeket jól tűrik.

A webáruházunkban megtalálható mezőgazdasági és Garden ékszíjak méreteit feltüntettük, amely segít a pontos beazonosításban.

Ha a webáruházunkban nem találja meg az Ön által keresett ékszíjat, akkor az ekszíjak@powerbelt.hu e-mail címen tud segítséget kérni a gyártói cikkszámok kiváltásában.

Garden szíj kínálatunkban megtalálható:
DTE Grass, SWR, Mitsuboshi, ConCar.

Graden szíjak profil típusai:
3L, 4L, 5L, AA, BB, HH, DS8M

A Garden, illetve a mezőgazdasági szíjak pontos és megfelelő beazonosítására a legjobb megoldás a gyártói cikkszám. Ehhez segítségül szolgál Önnek a weboldalunk jobb felső sarkában található kereső funkció, amelynek használata gyors és egyszerű találatot eredményez. Nincs más dolga, mint az adott gyártói cikkszámot, vagy a termék méretét bírni a keresőbe, és azonnal megtalálja a kívánt terméket.

Az alábbi képeken megmutatjuk.

Gyártó cikkszám alapján:

 keresés a weboldalon

Ha méret alapján szeretne keresni, akkor ugyan ezt a folyamatot kell végrehajtania: