DTE logo

Lineáris technika

 

DTE lineáris vezetékek, kocsik, golyósorsók, csapágyak megegyező minőséget képviselnek a piacvezető nagymárkákkal, mégis elérhető áron nyújtanak megoldást mindenki számára, legyen szó hobbi szintű felhasználásról vagy célgép építésről.

DTE Lineáris vezetékek és kocsik

DTE lineáris vezetékek és kocsik

A standard lineáris vezeték és lineáris kocsi felhasználási területe elsősorban olyan környezet, ahol az egyenesvonalú mozgások dominálnak, ahol nem feltétlenül a precíz és pontos beállás a fontos. Ár-érték arányban kitűnő választás az általános célú felhasználásokra. DTE lineáris kocsi és vezeték beépítési méreteiben kompatibilis a Hiwin lineáris vezeték és lineáris kocsi típusokkal. Készletről közel 1700 darab DTE lineáris kocsi, több, mint 1500 méter DTE lineáris vezeték érhető el.


Felhasználás

55%
ÁLTALÁNOS
IPARI
DTE orsóvégcsapágyak

DTE orsóvégcsapágyak

Standard kialakítású orsóvégcsapágyak könnyedén szerelhető megoldást biztosítanak a golyósorsó szabad-, illetve motor oldali rögzítéséhez. A termékben a kínai C&U márkájú csapágy található, a korrózióvédelmet feketítéssel érik el. Az orsóvégeket minden esetben meg kell munkálni a csapágy típusának és méretének megfelelően.


Felhasználás

75%
ÁLTALÁNOS
IPARI
DTE golyósorsók és anyák

DTE golyósorsók és anyák

Azoknak fejlesztettük ki, akik elsősorban nem ipari felhasználásra keresik az alkatrészeket. Pontossága és a tökéletes futása természetesen megegyezik az ipari felhasználásra szánt orsókkal, ám élettartamban különböznek. A DTE golyósorsó a C7-es pontossági osztályba sorolható, választható hozzá általános felhasználásra SFU golyós anya vagy megnövelt szennylehúzó képességű SFS anya.


Felhasználás

52%
ÁLTALÁNOS
IPARI
DTE körtengelyek és csapágyak

DTE körtengelyek és csapágyak

Itthon és külföldön több, mint 700 ügyfélnél teljesítenek az elvárásoknak megfelelően. A golyós csapágyak - megfelelve az európai, vagy épp az ázsiai szabványoknak - a legtöbb vezető márka csapágyaival kiválthatóak. Ügyfeleinket széles termékpalettával tudjuk kiszolgálni, legyen szó golyósperselyről, peremes, vagy házzal szerelt csapágyról, rozsdamentes kivitelről, talpas tengelyről vagy az ahhoz tartozó nyitott csapágyakról.


Felhasználás

90%
ÁLTALÁNOS
IPARI

...

Tegye próbára termékeinket!

Webshopunkban keresse a DTE márkajelzésű termékeket.


email

Írjon nekünk üzenetet!

Írja meg kérdését az dte@powerbelt.hu emailcímre és kollégáink rövid időn belül válaszolnak kérdésére.

telefon

Kérjen visszahívást!

Kollégáink 3 munkanapon belül felveszik a kapcsolatot Önnel a megadott telefonszámon.