DTE logo

Gumi- és habszivacslemezek

 

A DTE gumi- és habszivacslemezek termékválasztékát a partneri igények alapján állítottuk össze, törekedve arra, hogy a piaci igényeket teljes mértékben lefedjük. Raktárkészleten számtalan felhasználási területre talál gumilemezeket és habszivacslemezeket is.

DTE gumilemezek

DTE gumilemezek

A gumilemezek optimális ár-érték arányú termékek, melyek nagy választékban, több mint 100 tonna mennységben találhatóak raktárunkban a legkülönbözőbb alapanyagból (SBR, NBR, Szilikon, EPDM, NR, Viton). Sima és mintázott felületű, általános és bonyolultabb műszaki igényeket is kielégítő alapanyagokból biztosan megtalálja nálunk azt, amire szüksége van.


Felhasználás

70%
ÁLTALÁNOS
IPARI
DTE habszivacslemezek

DTE habszivacslemezek

Az európai gyártású DTE habszivacslemezek célfelhasználása főként a rezgéscsillapítás, a tömítés és a hangszigetelés problémáinak orvoslására nyújtanak megoldást az ipar szinte minden területén. Különböző alapanyagokból (EPDM, Szilikon, Poliuretán, CR-NBR, NBR-PVC, NR-SBR, Polietilén, PVC), és különböző szerkezettel (nyitott vagy zárt cellás) érhetőek el, akár ragasztható vagy öntapadó kivitelben.


Felhasználás

98%
ÁLTALÁNOS
IPARI

...

Tegye próbára termékeinket!

Webshopunkban keresse a DTE márkajelzésű termékeket.


email

Írjon nekünk üzenetet!

Írja meg kérdését az dte@powerbelt.hu emailcímre és kollégáink rövid időn belül válaszolnak kérdésére.

telefon

Kérjen visszahívást!

Kollégáink 3 munkanapon belül felveszik a kapcsolatot Önnel a megadott telefonszámon.