DTE logo

Tömlők és szerelvények

 

A tömlők és a szereléshez szükséges bilincsek választékát a piaci visszajelzések és igények alapján állítottuk össze. Hatalmas raktárkészletünkben sokféle felhasználási területre talál ipari tömlőt és bilincset.

DTE PVC tömlők ipar mezőgazdaság autóipar élelmiszeripar általános

DTE PVC tömlők

A DTE tömlők Európa legkorszerűbb gyártóüzemeiben készülnek, ezzel garantálva a megbízható minőséget. Az alacsony és közepes nyomás tartományon belül igen sokféle anyag szállítására alkalmasak, továbbá a pvc, és egyéb műanyag alapanyagú tömlők széleskörű ipari és mezőgazdasági igényeket elégítenek ki.


Felhasználás mezőgazdaság, ipar, autóipar, bútoripar, élelmiszeripar, műanyagipar, üvegipar, épületgépészet, vízgazdálkodás

98%
ÁLTALÁNOS
IPARI
DTE gumitömlők ipar mezőgazdaság autóipar élelmiszeripar általános gyógyszeripar

DTE gumitömlők

A DTE gumitömlőink Európa legkorszerűbb gyártóüzemében készülnek, így tudjuk garantálni a megbízható és stabil minőséget. A gumi alapanyagú tömlők széleskörű ipari és mezőgazdasági igényeket elégítenek ki. Az alacsony és közepes nyomás tartományon belül igen sokféle anyag szállítására alkalmasak.


Felhasználás mezőgazdaság, ipar, autóipar, bútoripar, élelmiszeripar, műanyagipar, üvegipar, épületgépészet, vízgazdálkodás, gyógyszeripar, olajipar, gumiipar, malomipar

98%
ÁLTALÁNOS
IPARI
DTE szivacsgolyók ipar mezőgazdaság gyógyszeripar

DTE szivacsgolyók

A tömlőtisztítás elengedhetetlen kelléke. A nyílt cellás szerkezetének köszönhetően gyorsan és egyszerűen karbantarthatja vele tömlőit. Rendszeres használatával megnövelhető a tömlő élettartama.


Felhasználás épületgépészet, ipar, mezőgazdaság, gyógyszeripar, olajipar

98%
ÁLTALÁNOS
IPARI
DTE bilincsek mezőgazdaság általános ipar autóipar élelmiszeripar általános gyógyszeripar

DTE tömlőbilincsek

A tömlőbilincsek a tömlők csőcsonkokon való rögzítésére szolgálnak, típustól függően főként mezőgazdasági, kertészeti és általános felhasználásra lettek tervezve. A 9mm és 12mm klasszikus tömlőbilincsek mellett megtalálhatóak az elsősorban kis átmérőjű üzemanyagtömlők rögzítésére szolgáló bilincsek és az erősebb, metrikus csavaros bilincsek, amelyeket a vastagabb falú tömlők, illetve a szívótömlők rögzítéséhez ajánljuk.


Felhasználás mezőgazdaság, ipar, autóipar, bútoripar, élelmiszeripar, műanyagipar, üvegipar, épületgépészet, vízgazdálkodás, gyógyszeripar, olajipar, gumiipar, malomipar

65%
ÁLTALÁNOS
IPARI

...

Tegye próbára termékeinket!

Webshopunkban keresse a DTE márkajelzésű termékeket.


email

Írjon nekünk üzenetet!

Írja meg kérdését az dte@powerbelt.hu emailcímre és kollégáink rövid időn belül válaszolnak kérdésére.

telefon

Kérjen visszahívást!

Kollégáink 3 munkanapon belül felveszik a kapcsolatot Önnel a megadott telefonszámon.